Hva er hjerteprat?

Hjerteprat gir deg mulighet til å snakke med en kompetent samtalepartner; Cynthia Lui Düring. Jeg er sykepleierpensjonist som ønsker at du skal ha det bra i hverdagen din. Jeg kan lytte og gi råd om du vil. Målet ditt må være å få en bedre hverdag, noe jeg vil strebe etter hvis du tar kontakt med meg, én eller flere ganger etter ditt ønske.

Jeg har taushetsplikt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..